Selecteer een pagina

Over Solmar Dagtochten

SolmarDagtochten is een special website voor het boeken van leuke dagtochten naar verschillende evenementen die georganiseerd zijn door Solmar of in samenwerking met andere partijen.

Goede service en kwaliteit

Zoveel mogelijk service en kwaliteit bieden, voor een zo laag mogelijke prijs. Dat was het doel toen Solmar in 1984 werd opgericht. En dat heeft vandaag de dag, ruim 30 jaar later, nog steeds onze prioriteit. We vinden het belangrijk dat onze vakanties toegankelijk zijn voor een breed publiek en dat iedereen die een vakantie boekt bij Solmar Tours daar tevreden op terugkijkt.

Naar welke bestemming u ook onderweg bent, per bus, vliegtuig of eigen vervoer, u kunt ervan verzekerd zijn dat uw reis met de grootste zorg is samengesteld en zal worden uitgevoerd. Of u nu de zon op gaat zoeken of een stedentrip maakt, altijd doen wij er alles aan om het onze klanten naar de zin te maken.

Blijven verbeteren

De afgelopen 5 jaar zijn wij met een Zoover Award verkozen tot ‘Beste Aanbieder Zonvakanties’ waar wij erg trots op zijn. Afgelopen jaar zijn wij ook verkozen tot ‘Populairste Aanbieder Zonvakanties’. Tevens zijn wij door reisbeoordelingssite Reisgraag.nl uitgeroepen tot ‘Beste Reisorganisatie 2014’ in de categorie ‘Strandvakantie’ en daarnaast zijn wij in een consumentenonderzoek van Preferenso.nl beoordeeld met een 9.1 voor de titel ‘Beste Reisaanbieder’!

Dit zien wij als een aanmoediging, om door te gaan met het continue verbeteren van onze service. Dit doen we door te investeren en door samen te werken met ervaren buschauffeurs, hostessen en reisleiders.